torsdag 8 november 2012

att bestämma sig

Jag har bestämt mig. Jag kommer sluta blogga. Om det är för en kortare eller längre period eller för alltid vet jag inte. Just nu finner jag ingen inspiration till att skriva. Det känns som upprepningarna kommer slag i slag och får man ingen respons i form av kommentarer blir det tråkigt i längden.

 Vill ni ändå fortsätta följa mig på något sätt finns jag på Twitter med namnet Miqloh. Kanske att det kommer nåt inlägg på Funbeat där jag registrerar min träning.

Tills vi hörs nästa gång - ta hand om er.

lördag 3 november 2012

finlöpning med känsla i fokus


Är inne på min andra vecka av tre med finlöpning. Det är löpning utan några som helst krav på tider eller särskilda pass.

Det viktiga är att det ska vara kul oh att hitta flyt i löpningen igen. Det innebär inte att det går långsamt. Känslan får styra fart och pass.

Jag har däremot börjat träna med Mölndal Outdoor igen på tisdagar för att vara med om bra träning med andra. Har varit med två gånger nu och vi har kört 70/20 intervaller och 3 x 3-2-1 min med halva vilan längs elljusspåren vid Herkulesgården.

Mörkret och regnet faller snabbt. Men jag tycker det är rätt mysigt att få sin egentid och ge sig ut på en löparrunda. Inget väder är egentligen för dåligt för mig att springa i. Tur att jag inte är så kräsen av mig. 

Efter nästa vecka kör jag igång med laddning och fokus till Sylvesterloppet på nyårsafton. Det blir min sista chans att klara sub37 min på 10 km i år. Jag är sjukt taggad eftersom jag vet att tiden finns i kroppen.
Den 12 december åker jag även upp till Sollefteå för att hälsa på mina föräldrar och min son får träffa sin farmor och farfar. Förhoppningsvis finns det massor av snö. Det ska bli kul med vinterlöpning och det kan rent av bli två härliga träningsveckor för mig med dubbla pass ibland nu när sonen får barnvakt.

Jag tänker använda mig av Marathon.se träningsprogram för sub3 timmar på maran och jogg.se program för att klara milen på 35 minuter. Programmen kommer användas som ram och inom där kommer jag försöka hitta min grej.

Fick tips om att ändra lite i mitt upplägg av intervaller för att bli snabbare och uthålligare på 10 km. Tror mycket på det och det ska bli spännande att se utfallet på de 7 veckor som blir kvar innan Sylvesterloppet.