torsdag 10 november 2011

dagarna som kommer och går

Vi har nu snart varit i Bogotá i en vecka. Dagarna går både långsamt och fort. Det gäller att aktivera sig nästan hela tiden för annars känns det som man bor i sängen. Hotellrummet är inte världens största.

Idag på förmiddagen har vi varit ute på vår första barnvagnspromenad. Det gick bra och lille C somnade i vagnen. Han verkar gilla att sitta i vagnen vilket är bra. Vi tog en kortare promenad för att köpa kaffe på
Juan Valdez som är colombias svar på Starbucks. Det mesta är ungefär lika dyrt som i Sverige men hyfsat kaffe och tjänster som klippning och manikyr är löjligt billigt. Vill du få dina naglar fixade eller en tuff frisyr får du slänga upp 18 svenska kronor :) Så jag behöver inte vara orolig att manen ska växa sig alltför lång

Vår kille sov väldigt mycket igår så vi var lite oroliga för att han skulle vara vaken hela natten. Han somnade i sin vagn lagom till middagen vid 18.30 och sedan sussade han så gott ändå fram till 03.30 då vi matade honom. Sedan ytterligare en kort sovstund innan han vaknade igen. Vi låg alla tre i sängen och mös.
Så härligt att se honom le när han ser vårt ansikte det första han gör när han slår upp ögonen.

Vi kommer nog ta en lite längre promenad på eftermiddagen. Hoppas bara att det fina vädret håller i sig.
Det har faktiskt kommit riktiga störtskurar varje eftermiddag som vi varit här.

Vi trodde att vi skulle få träffa de sociala myndigheterna idag som vår adoptionskontakt sa. Men vi har inte hört ett knyst. Detta möte brukar ske efter 7 - 10 dagar i normala fall men enligt vår kontakt lät det som de vill snabba på handläggningen innan jul. Vi får hoppas att de kanske ringer idag för en tid imorgon.



Som ni märker blir det inte så mycket träning för tillfället. Hade i och för sig inte räknat med det heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar