torsdag 22 december 2011

dan före hemresa

I natt ringde min fru till skatteverket för att kontrollera att ansökan om de fyra sista siffrorna kommit från ambassaden. Det hade dom gjort och svaret var redan skickat tillbaka till ambassaden.
Personen på skatteverket lovade att även skicka en kopia till oss. Fantastiskt hur smidigt de svenska myndigheterna kan arbeta. Nu ska väl det inte var några problem, tror vi.

Vi hämtar passet imorgon kl. 11 lokal tid. Innan dess hoppas vi kunna hinna ta en fika på vårt favoritcafé och hitta de sista små presenterna. Min fru har stått för packningen idag medan jag passat sonen.
En bra fördelning tycker jag.

Idag har det varit personalfest med sång, höglösning från religiösa texter och mat. Personalen hade sin familj närvarande och det var jättekul att få vara med om detta!

Imorgon blir en lång dag. Tror att vår son känner på sig att det är något som är på väg att hända. Han har inte riktigt varit sig själv de senaste dagarna. Fortfarande väldigt glad men lite mer ledsen än vanligt.
Hoppas han sköter sig bra på planet. Det som känns bra är att planet lyfter 18.35 och det är då han brukar få sitt kvällsmål mat. Sen hoppas vi att han kommer till ro och sover i sin baby basket hela den långa atlantflygningen. Däremot kanske det blir lite kinkigare från Paris och hem till Landvetter. Men det är väl sånt vi får ta skulle jag tro.

Nästa inlägg kommer från hemmaplan. Tills dess. Ta hand om er

4 kommentarer:

  1. Åhh gött!!! Det kommer nog gå bra fast det verkar grymt jobbigt att flyga med bebisar! :P GOD JUL!

    SvaraRadera
  2. Tänker på er och att flyresan ska gå bra. Tänk att ni får julen hemma i alla fall! Skönt!

    Ta nu hand om frugan och världens sötaste son. God Jul!

    SvaraRadera
  3. Är ni hemma nu!? Hoppas hoppas!

    SvaraRadera
  4. Härligt! Hoppas resan gick bra!

    SvaraRadera