torsdag 16 februari 2012

killförkylning


Jag kämpade länge och tappert men till slut fick även jag vika mig. Nu är jag förkyld.

I tisdags började jag känna att en förkylning var i antågande. På onsdag morgon vaknade jag med världens halsont. Tjena, halsfluss igen tänkte jag.
Fick tid hos doktorn på eftermiddagen. Halsprovet var negativt men enligt doktorn såg det ut som en halsfluss var på väg. Fick Kåvepenin och idag känns halsen mycket bättre.

Har haft ofta fått halsfluss de senaste två åren jag varit förkyld. Dags att operera bort halsmandlarna? Aldrig i livet! Har hört att det ska vara 100 resor värre än att ta bort visdomstand.
Någon som har erfarenhet? 

Nu idag sitter jag på kontoret och kämpar mot snuva, lock för öronen och är lite frusen. Tänkte jag skulle ge mig fan på att klara den här veckan så jag kan vila upp mig i helgen utan karensdag.

Varje gång jag blir sjuk så får jag storslagna planer för min träning. Jag vill springa långt, fort och mycket. Sitter och tänker på hur scheman skulle kunna utformas och inspirationen bara flödar.

Nu blir det vila åtminstone över helgen. Brukar vara extra försiktig när jag är förkyld. Ska nog kunna ta ett lättare löppass på tisdag.

11 kommentarer:

  1. Varför är det sådär?! När man inte kan eller ska träna, då får man ett oerhört sug för det och kan minsann springa hur långt som helst.

    Jag hoppas att du mår bättre snart och att ni får en fin helg, du och din familj!

    Kram

    Ps. Onepiecen förresten, världen skönaste plagg. Den bärs ENDAST här hemma. Jag skulle inte ens gå ut och kasta soporna i den! ;)

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Roligt det där med planer man vill göra när man inte kan!

    Man får lära av andras misstag/ beteenden och bestämma sig för att under inga omständigheter bete sig på samma sätt! Jag är helt övertygad om att Människor växer av beröm, positiv feedback och massa kärlek.

    SvaraRadera
  3. Äsch vad jobbigt med halsfluss! Krya på dig. Och visst är man mest träningssugen när man inte kan eller får träna... Fast när jag var sjuk fanns inga storslagna planer, jag var så slut i huvudet! Hehe...

    SvaraRadera
  4. Usch då din stackare! :( Krya på dig! Jag trodde jag skulle bli sjuk denna veckan då jag fick ont i halsen.. men det gick över. :D

    Yes, Ikeamöblerna är monterade och uppställda. Fint! På söndag blir det en sväng till Ullared! :D

    Antar att du bara ska ta det lungt i helgen då... :P

    SvaraRadera
  5. Krya på dig!

    Ja, nu har jag bakat muffins, massor av muffins. Men inser att jag inte är världsbäst på att baka haha.

    SvaraRadera
  6. Haha ja var gång man är sjuk så lockar ALLT, alla typer av kvalitets- och kvantitetsträning... storslagna planer som sagt! :)

    Trist med halsen... jag får ofta infektioner i just halsen men sällan bakterie utan oftast virus = aldrig pencillin. Ibland önskar jag att kunde få pencillin och bli bättre snabbt, nu tar det oftast en väldig tid att bli bra.

    SvaraRadera
  7. För ett par år sedan fick jag också halsfluss flera gånger, men nu var det länge sen. Måste ha varit något barnen drog hem från dagis...

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  8. Jag älskar också Ullared! precis som din fru. Kallar ni honom Kakan? haha sött.. Varför? Vad heter han?

    SvaraRadera
  9. St Petersburg är nog en väldigt spännande stad! Dublin ÄR en härlig stad - fast de mindre städerna/landsbygden utanför är nästan ännu mer mäktig. Om du ska åka till Irland bör du inte missa Conamara på västkusten.

    SvaraRadera
  10. Krya på dig!!! (O ta bort ordverifieringen, galet jobbigt att kommentera!) =)

    SvaraRadera
  11. Tror alla känner frustration då och då under småbarnsåren ( kanske även fortsätter i tonåren...?) och så tror jag det är värre med första barnet. Så mycket känslor som man inte vet hur man ska hantera, har för mig att jag både en och två gånger tänkte att nu lägger jag ungen på gården om han inte slutar skrika för jag ORKAR INTE MER!!!!( skulle ju såklart aldrig göra det). Och tack & lov är det ju övergående men då kommer ju istället det dåliga samvetet att man överhuvud taget tänkt tanken och den där villkorslösa kärleken kommer över en igen. Det är verklien en resa att ha barn, man lär känna sidor av sig själv som man inte trodde existerade både bra och dåliga.

    SvaraRadera